3 Ekim 2018 Çarşamba




DİAMOND SLİM BİTKİSEL ÇAY NEDİR ?



Diamond Slim Bamya Çiçekli Bitkisel Çay , %100 doğal ve bitkisel içeriklidir. Bu nedenle yan etkisi yoktur. Diamond Slim' in bitkisel içeriği metabolizmanın hızlanmasını sağlar bu sayede yağ yakımı olur, İnsülün direncini ( kan şekeri ) dengelediği için iştahınız azalar.

DİAMOND SLİM BİTKİSEL ÇAY NASIL KULLANILIR ?

Diamond Slim bitkisel çay kullanımı; sabahları aç karnına 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp 10 dakika demlenmesini bekledikten sonra içebilirsiniz. ilk 3 gün yarım tatlı kaşığı, 4. günden sonra tam tatlı kaşığı kullanılması gerekmektedir. İçeriğinde bulunan bazı bitki özleri suda erimediği için posasıyla beraber içmek gerekmektedir. 1 kutu Diamond Slim 45 gün kullanılabilir.

DİAMOND SLİM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM ?

 Diamond Slim Bitkisel Çay kullandığınızda yağ yakımı ile birlikte iştahınızda azaldığı için diyet yapmadan rahatlıkla bir aylık kullanımda 5-8 kilo verebilirsiniz. Kilo verme oranı ve süresi kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Diamond Slim Bitkisel çayı kullanırken egzersiz ile desteklediğinizde daha iyi sonuç alırsınız.



DİAMOND SLİM BİTKİSEL ÇAY NEREDE ÜRETİLİR, YAN ETKİSİ VARMI DIR ?

Diamond Slim Bitkisel Çay tamamen bitkisel içerikli olduğu için T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı  TR-34-K-164204 nolu izni ile İstanbul Ümraniye'de yer alan fabrikamızda üretilmektedir. İçeriğinde ilaç etken maddesi bulunmamaktadır. Yan etkisi yoktur. Hamile bayanlar, emzirenler ve kalp rahatsızlığı olanlar kullanmamalıdır.


ORJİNAL DİAMOND SLİM BİTKİSEL ÇAY NERDEN SİPARİŞ VEREBİLİRİM ?

Diamond Slim Bitkisel Çayı Resmi satış sitesi www.diamondslim.org adresinden sipariş verebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için 0 212 925 15 25 nolu çağrı merkezinden ve 0 541 920 15 25 nolu whatsapp destek hattından da iletişime geçebilirsiniz.